Kotodian uutiset

KotoDia-hankkeen päätösseminaari järjestettiin Tampereella 3.12. Hankkeen aikana on koulutettu vapaaehtoistoimijoita eri puolilla Suomea. Hanketta rahoitti sisäministeriön turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahasto.
Sosionomi-diakoniopiskelijana pääsin tekemään viimeistä harjoittelua KotoDia hankkeeseen ja […]
Olin Ateenassa Refugee Highway Partnership seminaarissa. Osanottajia oli eri maista 420. Keskeisenä teemana oli afganistanilaiset Euroopassa. Tilaisuus oli hieno mahdollisuus verkostoitua, mikä todella myös toimi.
Pääset lukemaan Ohjausryhmälle 16.11.2021 esitetyn raportin alla olevasta […]
Kotodia oli mukana järjestämässä monikulttuurista tapahtumaa Hervannassa.
Koulutus, ohjaus ja mentorointi kotouttavan diakonian tueksi -hankkeen […]
Hankkeen Ohjausryhmä kokoontui 5.5. keskustelemaan hankkeen etenemisestä. Ohjausryhmä […]
"Tervetuloa tutustumaan KotoDia-hankkeeseen! Koulutus, ohjaus ja mentorointi kotouttavan diakonian tueksi -hanke tarjoaa koulutusta ja mentorointia seurakuntien johdolle ja maahanmuuttajien parissa vapaaehtoistyötä tekeville. Luvassa on ajankohtaista tietoa, kokemusten jakamista ja keskustelua. Osallistua voi mistä päin Suomea tahansa."
"– Monet toimijat ovat kuitenkin huojentuneita mahdollisuudesta saada koulutusta ja mentorointia juuri nyt. Suuri kiinnostus ja tarve kertovat hankkeen oikea-aikaisuudesta. Into tukea maahanmuuttajia ei siis olekaan laantunut, vaan hanke on rohkaissut jatkamaan ja katsomaan asioita laajemmin."
KotoDia-hankkeen ensimmäinen laajempi webinaari oli yleisömenestys: 120 kuulijaa kokoontui vastaanottimien ääreen!
"Seurakunnilla on edelleen vahva rooli maahanmuuttajien kotouttamisessa. Kaikkien kansojen kodiksi kasvava seurakunta on uusien haasteiden edessä."
Elävä Kirjasto Tampereen Helluntaiseurakunnassa, joka on Kotodia -hankkeen […]
Sataedun logo
EU-rahoituksen logo